Parerea mea …{26/06/2009}   Michael Jackson a murit

Michael Jackson a murit azi-noapte in urma unui stop cardiac in locuinta sa din Los Angeles.

michael-jackson

Moartea sa a starnit reactii in intreaga lume :

„Sunt atât de tristă şi confuză din cauza tuturor emoţiilor posibile. Mi se rupe inima pentru copiii săi, care ştiu că însemnau totul pentru el şi pentru familia sa. Este o pierdere atât pe mare, pe atât de multe planuri… nu-mi ajung cuvintele”. (Lisa Marie Presley)

„Inima îmi este plină de tristeţe pentru pierderea devastatoare a prietenului meu adevărat Michael. A fost un prieten şi artist extraordinar. Mă alătur familiei sale şi fanilor în celebrarea incredibilei vieţi ale sale şi în jelirea decesului său”. (actriţa Brooke Shields, o altă prietenă veche a artistului)

„Nu mă pot opri din plâns din cauza acestei veşti triste… Mereu l-a admirat pe Michael Jackson. Lumea l-a pierdut pe unul dintre cei mai grozavi, dar muzica lui va trăi pentru totdeauna. Inima mea se îndreaptă către cei trei copii ai săi şi alţi membri ai familiei”. (Madonna)

„Nu-mi găsesc cuvintele să exprim cât de întristat sunt de moartea lui Michael. Am pierdut un geniu şi un adevărat ambasador nu numai al muzicii pop, ci şi a întregii muzici. A fost o inspiraţie pentru mai multe generaţii şi voi preţui mereu momentele petrecute cu el pe scenă şi toate lucrurile pe care le-am învăţat despre muzică de la el”. (Justin Timberlake)

„Sunt în stare de şoc. Sunt copleşită de această tragedie. Michael Jackson a fost dintotdeauna un idol pentru mine. A fost nu doar o persoană talentată, ci a fost unic, un geniu. E o pierdere atât de mare. E ca atunci când Kennedy a murit sau când Elvis a murit. Condoleanţele mele familiei sale. Este o pierdere imensă”. (Celine Dion)

„Am un milion de reacţii, la care nu m-aş fi aşteptat. A fost un cântăreţ mare – Dumnezeu îţi dă anumite daruri şi acest copil a fost un copil minunat, înzestrat cu multe daruri. Putea să cânte ca nimeni altul şi putea să comunice cu toţi oamenii”. (Cher)

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Reclame


Apucatu' says:

A incetat din viata un om, un geniu, un copil ce nu a vrut sa creasca. Excentric si indragostit de arta sa, Jako, o sa fie, poate, pe aceasi treapta cu Elvis, ca notorietate. Un suflet de copil chinuit, in corpul unui adult. Astazi dimineata o stea a incetat din viata. Diseara aceasta urmeaza sa lumineze cerul. Pacat totusi, ca si acum, multi care i-au fost fani, inca il mai blameaza. Dupa cum au spus multi fani: „Wako Jako nu poate murii, muzica lui este inca in sufletele noaste.”

Dumnezeu sa-l odihneasca!sc0rpia says:

Ce dragut! 😀Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

et cetera
%d blogeri au apreciat asta: